2006-09-25

Τα χρήματα για τα θύματα του τσουνάμι κάθονται...

Το ξέρετε ότι σχεδόν δύο χρόνια μετά το καταστροφικό τσουνάμι στη νοτιοανατολική Ασία, μεγάλο μέρος των χρημάτων που έδωσαν οι Έλληνες για τα θύματα, είναι ακόμα στην τράπεζα και... περιμένει; Τι άραγε; Το εξοργιστικό αυτό γεγονός αποκάλυψε η Καθημερινή πριν από 1 βδομάδα: από τα περίπου 35 εκατομμύρια ευρώ (χρήματα, τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα κτλ.), 8-10 εκ. δεν έχουν ακόμα καταλήξει στον προορισμό τους! Το ανέφερε σήμερα ο Χρήστος Μηχαηλίδης στην εκπομπή του στο ραδιοσταθμό «Δίεση», αλλιώς δε θα το είχα μάθει (τουλάχιστον σε κανένα άλλο μέσο δεν το πληροφορήθηκα, μάλλον ή το έθαψαν ή δεν το πρόβαλλαν καθόλου) .
Οι γραφειοκράτες του Υπουργείου Εξωτερικών «ξύπνησαν» μόνο μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας, αλλιώς ποιος ξέρει πόσο καιρό ακόμα τα χρήματα θα έμεναν αναξιοποίητα.

2006-09-21

Εκπληκτικές διαφημίσεις

Εκπληκτικές διαφημίσεις της γαλλικής ασφαλιστικής εταιρείας CNP Assurances ανακάλυψε ο... υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Μαύρος Γάτος:Όλες έχουν ως μουσική υπόκρουση το Βαλς αρ. 2 (από τη την Suite for Variety Stage Orchestra) του Ντμίτρι Σοστάκοβιτς (σε λίγες μέρες συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη γέννησή του).

Δείτε τις διαφημίσεις: http://www.cnp.fr/SAGA/saga.htm.
Οι ακόλουθες διαφημίσεις είναι διαθέσιμες για κατέβασμα:

2006-09-18

Έξοδος από τη λήθη

Εν μέσω εξεταστικής ξεκίνησα το ιστολόγιο (ελληνιστί, blog ;-), και πάλι εν μέσω εξεταστικής, και μάλιστα διπλής, λέω να βγάλω το ιστολόγιο από τη λήθη και να προσθέσω περιεχόμενο. Ήδη πρόσθεσα αρκετούς συνδέσμους στα αριστερά (και έχω πολλούς ακόμα να βάλω). Παρακολουθώ πάρα πολλά ελληνικά blog (φανταστείτε οι Έλληνες να μην ήμασταν τόσο πίσω σε θέματα Διαδικτύου), και η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να διαβάζω παρά να γράφω. Ωστόσο έχω αρκετά να γράψω! Προς το παρόν θα συγκεντρώσω εδώ τα (πολύ λίγα) σχόλια που έχω κάνει σε άλλα ιστολόγια: