2007-09-19

Προχειρότητα σε δημοσίευμα του in.gr

Στο Διαδίκτυο κατά καιρούς πέφτω σε σελίδες με πληθώρα λαθών, γραμματικών, συντακτικών, νοηματικών κτλ. Σε fora, blog, ακόμα και σε site εταιρειών δεν είναι και τόσο παράξενο, μια και πολλοί στο σχολείο δεν ήταν καλοί στα μαθήματα ελληνικής γλώσσας. Όμως δεν περίμενα να βρω τόσα μαζεμένα λάθη και προχειρότητα σε άρθρο του in.gr. Θαυμάστε:


Αφού έσβησαν τα φώτα από την σκηνή των εκλογών, οι προβολείς πλέον στρέφονται στη μάχη του σταυρού. Στην Α’Αθηνών την πρωτοκαθεδρία κατέχει η Ντόρα Μπακογιάννη με 56.580 σταυρούς. Την ακολουθεί ο Δημήτρης Αβραμόπουλος με 49.659 ενώ σε απόσταση αναπνοής, με μόλις 288 σταρούς λιγότερους έρχεται ο υπουργός Οικονομίας Γ.Αλογοσκούφης. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης με 48.012 σταυρούς.

>>> H μάχη του σταυρού στο νομό Αττικής

«Καθολικής αποδοχής», με μία δόση υπερβολής, για τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ φαίνεται να είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος καθώς στη Β’ Αθηνών απέσπασε 124.252 σταυρούς σε 358.412 ψηφοδέλτια που απέσπασε το ΠΑΣΟΚ στη συγκεκριμένη περιφέρεια. Μακράν του πρώτου, είναι ο υποψήφιος με τη ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με 72.021 σταυρούς καθώς προηγείται με βραχέα
βραχεία, τα βραχέα!!!] κεφαλή, 500 ψήφων περίπου, του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Στην ίδια περιφέρεια, πρώτη σε σταυρούς για το ΚΚΕ ήταν η Αλέκα Παπαρήγα, ως αρχηγός κόμματος
[δε χρειάζεται σταυρούς, ενώ ακόμα και αν σημειωθούν δεν μετρούν], για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Φώτης Κουβέλης με 27.755 ενώ για το ΛΑΟΣ ο Γ.Καρατζαφέρης με 53.090 σταυρούς [ομοίως με Παπαρήγα].

Στην Α' περιφέρεια Πειραιώς, ως πρώην πρωθυπουργός ο Κώστας Σημίτης
[ως πρώην πρωθυπουργός δε χρειάζεται σταυρούς -- ομοίως με αρχηγό κόμματος] απέσπασε τόσους σταυρούς όσα και τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ [!!! είναι δυνατόν άπαντες να σταύρωσαν το ίδιο πρόσωπο;] στη συγκεκριμένη περιφέρεια. Ήτοι 45.922. [γιατί νέα περίοδος;;;] Ο κ. Μιχαλολιάκος «σταυρώθηκε» 22.530 φορές ενώ ο Παναγιώτης Μελάς, υποστηριζόμενος από τη ΝΔ απέσπασε 15.844 σταυρούς.

Μπορεί ο Κώστας Καραμνλής
[Καραμανλής!] να απέσπασε 61.393, ως αρχηγός κόμματος [είπαμε δεν απέσπασε τίποτα γιατί δεν τους χρειάζεται!], όμως πρώτος σε σταυρούς ανακηρύχθηκε [το άρθρο γιατί φαγώθηκε;] Γρηγόρης Νιώτης του ΠΑΣΟΚ με 25.962 και δεύτερος ο υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία Γιάννης Τραγάκης. Τρίτος ήρθε ο Λιντζέρης Δημήτριος [εδώ γιατί πρώτα το επώνυμο;] υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ.

Αναφορικά με το «υπόλοιπο Αττικής» οι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βλάχος και Πέτρος Δούκας απέσπασαν 39.386 και 38.623 σταυρούς αντίστοιχα. Δίπλα στο όνομα του Θεώδορου
[Θεόδωρου!] Πάγκαλου ο σταυρός τοποθετήθηκε 35.680 φορές.

Newsroom ΔΟΛ
[η αγγλικούρα μας μάρανε...]

Ετικέτες ,