2005-01-18

Το πρώτο μου μήνυμα!

Είναι το πρώτο μου μήνυμα στο blog που μόλις έφτιαξα. Είμαι στην αρχή της εξεταστικής και δε νομίζω ότι είναι καλή περίοδος για καινούρια πράγματα, αλλά... τέλος πάντων.

Ξεκινάω απλά με μερικά ενδιαφέροντα άρθρα που διάβασα σήμερα:
  • 50.000 αυτοκίνητα-«βόμβες»
    Περισσότερα από 50.000 αυτοκίνητα-«βόμβες» που χρησιμοποιούν επικίνδυνα αέρια, προκειμένου να αυξάνουν παράνομα την ιπποδύναμή τους, κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στους ελληνικούς δρόμους, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Τροχαίας.

  • Διεθνή καριέρα από την Ελλάδα; Yes!
    Μιλάμε για τους Σουηδούς the Unisex.

  • Ελαφριά κάμψη στο ποσοστό των χρηστών Διαδικτύου το 2004 (19,7%)!
    Το θέμα είναι φλέγον, θα επανέλθω με πολύ περισσότερα. Κρατήστε πάντως τη μικρή μείωση, ή έστω τη σταθεροποίηση, όταν στην υπόλοιπη Ευρώπη γίνεται οργασμός στις νέες τεχνολογίες.

  • Νέφος στα σπίτια των καπνιστών
    Το κάπνισμα ενός πακέτου τσιγάρων σε κλειστό χώρο εκτινάσσει στα ύψη επικίνδυνους ρύπους. Επίσης φλέγον – και κυριολεκτικά ;-) – ζήτημα!

  • «Tο φαστ φουντ είναι το νέο κάπνισμα»
    Δεν έτρωγε τίποτα εκτός από γεύματα McDonald’s για έναν ολόκληρο μήνα και τα αποτελέσματα ήταν κάθε άλλο παρά θετικά. Ο κινηματογραφιστής Mόργκαν Σπέρλοκ μιλά στα «ΝΕΑ» για το ντοκιμαντέρ του «Supersize me», ένα ισχυρό ράπισμα στη βιομηχανία του φαστ φουντ που προκάλεσε αίσθηση και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού.

1 Comments:

Ο/Η Blogger Anastasios είπε...

Επειδή το άρθρο των Νέων με τίτλο «50.000 αυτοκίνητα βόμβες» περιέχει ανακρίβειες όσον αφορά τα τεχνικά ζητήματα, για πλήρη ενημέρωση διαβάστε το παρακάτω άρθρο από τους : Nitro: ζήτημα ισορροπίας. Κρατήστε όμως την ουσία, που είναι οι δηλώσεις του Ιαβέρη.

25/1/05 07:31  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home